Particulier / zakelijk

Overweegt u airconditioning?
Dat is geen verkeerde gedachte! Denkt u eens aan de heerlijke nachtrust die u zult genieten, zonder in uw drukkend warme slaapkamer uit uw bed te drijven. Of nog even rustig uw krant te lezen zonder de gedachten te laten gaan over hoe warm het wel niet is.
Steeds meer mensen kiezen ervoor hun woongenot en nachtrust niet meer te laten verstoren door warmte.

Wij zijn als merkonafhankelijk installateur gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwaliteit airco systemen met de laagste geluidsniveaus op de markt. Hierbij maken wij samen met u een keuze uit het systeem dat het beste bij uw wensen en de situatie past. Dat is specialistenwerk waarvoor wij graag  samen met u de situatie opnemen en bespreken. Indien u dit wenst volgt hieruit een advies op maat.

Prettig wonen
klimaatbeheers-systeem in huis wordt steeds meer een must voor comfortabel wonen en slapen. Warmte, hoge luchtvochtigheid door verandering van klimaat, veroorzaken slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid. Door de combinatie van heerlijke koele lucht van uw airco systeem ontstaat een prettig leefklimaat in woon- een slaapkamer.

Prettig werken
Een goed werkklimaat is essentieel voor het goed presteren van uw personeel. Daarom zorgt men steeds vaker voor een klimaatbeheers-systeem in bedrijfsgebouwen, winkels en horecagelegenheden.

Klimaatbeheersing
Onze klimaatbeheers-systemen verbeteren woon- en werkklimaat in uw woning of bedrijfsomgeving. Dit heeft direct een positieve invloed op plezier, welzijn, productiviteit en omzet.

Advies
Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen geven, komen wij graag ter plaatse gegevens opnemen. Hierna ontvangt u snel het juiste advies op maat voor uw wensen.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel: 030-2802809